Referenser

"Anna is a very talented, customer focused and intelligent account manager. You should hire her for her communication andlanguage skills and her exceptional organising ability. She willsoon become your most valuable employee!”Catrin Rudling, Business Development Manager, Dear Tea Society (då VD på Elixir Reklambyrå AB)
“Anna har haft ett vikariat hos oss på Olsson & Co i 8 månader som grafisk designer. Anna är en mycket glad och positiv person som gör det hon ska men också tar egna initiativ för att göra kundupplevelsen ännu bättre. Anna är noggrann och dessutom mycket kompetent vad gäller text och sitt sätt att skriva.”

Tomas Olsson, VD, Olsson & Co

"Anna är en utomordentlig samarbetspartner som alltid ställer kunden i fokus. Marknadsmaterialet som hon gör efter kundens önskemål är alltid mer än tillfredställande."
 
Benny Eriksson, VD, Anest Iwata Scandinavia AB

Exempel

Detta är några få, utvalda exempel på uppdrag jag gjort. Läs även under CV nedan för exempel på andra typer av projekt som jag kan bistå med.

Spinoff No 1 (kopia).png

Nyhetsbrev för Fundracing. Idé, logodesign (Spinoff), text, redaktionellt arbete, projektledning, layout och produktion. 

 

Annons för välgörenhetsauktion för Fundracing. 

Artikel Scan Magazine issue 116, Sept 20

Native annons i Scan Magazine, issue 116, September 2018. Engelsk copy spökskriven av Komplettera för uppdragsgivare i spabranschen.

Länk till artikeln: 

scanmagazine_116_september_2018

Auktion_final.jpg
Joy Divine logo.png

Logotyp för gospelkör, grafisk design.

Presentkort_Anna_Österberg.png
Annas sommarerbjudande.jpg

Behandlingsmeny, erybjudandeblad samt presentkort för Anna Österberg Kroppsvård. Logodesign, layout, text och produktion.

CV i korthet

Efter språk-, samhälls- och handelsstudier arbetade jag först inom export och trading. Lite av en slump hamnade jag på Elixir Reklambyrå AB och hittade där hem i min yrkesroll. Det var på Elixir jag lärde mig allt om den kreativa processen, om korrektur, om grafisk produktion, grafisk design och inköp, kunskap och erfarenhet som jag senare har vässat och renodlat. Det var även där jag lärde mig vad som krävs för att vara en riktigt effektiv projektledare. Efter en sväng tillbaka i internationell trading startade jag Komplettera 2006 och inriktade mig på mindre företag som behövde stöttning med projektledning, marknadsföring, copy- och originalarbete.

 

Så småningom anställdes jag av en av mina stadiga uppdragsgivare och gick därifrån vidare till att projektleda och utveckla utbildningar, först på Advanced Nuclear Technology AB, senare på Wellspect Healthcare. Via ett vikariat som grafisk producent/originalareOlsson & Co gick resan vidare till WallVision i Borås, en internationell tapetkoncern med varumärken som Boråstapeter. Där var jag först Marknadskoordinator, med allt vad det innebar av projekt- och produktionsledning kring kollektionslanseringar, inköp av butiks- och säljmaterial och framtagning av diverse marknadsföringsenheter. Senare arbetade jag som Säljkoordinator, en position steget närmare återförsäljarna (svensk färgfackhandel). Inom ramen för mina båda koordinerande roller på WallVision har jag arrangerat kundevent och mässor, framgångsrikt utvecklat, drivit och arrangerat företagets utbildningsprogram för återförsäljare och även varit drivande och samordnande i många andra sälj- och marknadsorienterade projekt. 

 

Och nu är alltså Komplettera åter redo att ta sig an nya, spännande pusselbitsuppdrag för både välbekanta uppdragsgivare och framtida kunder. Varmt välkomna att höra av er och ta del av Komplettera-konceptet. Här kan ni hitta den pusselbit som behövs för att just ert företag ska kunna omsätta fler idéer till konkreta resultat.