Uppdragsgivare
(* = pågående)

Joy/Joyshop

Modexa

Beyond Digital Marketing

Kronhjort Konsult

Jessbox*

Behind Brand*

Elitista*

PS Partner*

Woods*

BASF Coatings*

Convera*

Anthav Konsult*

Sätila Bygg*

Svenska Spahotell

Kunduppdrag genom
frilanssamarbete

Grön Skönhet*

Signhome*

Wirba*

Bevion Group*

Things That Matter (TTM)*

Liljander Coaching

Skriva på tangentbordet

Erfarenhet & Kunskap

Efter språk-, samhälls- och handelsstudier arbetade jag först inom export och trading. Lite av en slump hamnade jag på Elixir Reklambyrå AB och hittade där hem i min yrkesroll. Det var på Elixir jag lärde mig allt om den kreativa processen, om korrektur, om grafisk produktion, grafisk design och inköp, kunskap och erfarenhet som jag senare har vässat och renodlat. Det var även där jag lärde mig vad som krävs för att vara en riktigt effektiv projektledare och en effektiv och kreativ skribent. Efter en sväng tillbaka i internationell trading startade jag Komplettera 2006 och inriktade mig på mindre företag som behövde stöttning med kommunikation, copy, projektledning och originalarbete.

 

Så småningom anställdes jag av en av mina stadiga uppdragsgivare och gick därifrån vidare till att projektleda och utveckla utbildningar, först på Advanced Nuclear Technology AB, senare på Wellspect Healthcare. Via ett vikariat som grafisk producent/originalareOlsson & Co gick resan vidare till WallVision i Borås, en internationell tapetkoncern med varumärken som Boråstapeter, där jag arbetade som Marketing & Sales Coordinator. 

 

Viljan att driva eget och arbeta som frilans tog dock överhanden och Komplettera återföddes 2018, redo att ta sig an nya, spännande kommunikationsuppdrag för både välbekanta uppdragsgivare och nya kunder.

Varmt välkomna att höra av er och ta del av Komplettera-konceptet. Här kan ni hitta den pusselbit som behövs för att just ert företag ska kunna omsätta fler idéer till konkreta resultat.