Om Komplettera

Alla ska göra det dom är bäst på. Väldigt få är bäst på allt. Ibland är det skönt att komplettera sin egen erfarenhet och kunskap med någon annans kompetens och timmar, så att goda idéer inte fastnar i anteckningsläget eller snubblar på mållinjen på grund av brist på tid, kunskap eller interna resurser. 

När jag startade Komplettera 2006 så var det för att täcka behovet av marknadskompetens på framför allt mindre företag som saknade anställd marknadskompetens. Jag hade länge sett ett behov hos mindre företag att få hjälp med allt från att skriva och redigera texter, ta fram enklare trycksaker och köpa in marknadsmaterial, till exempel. 

När jag nu åter lanserar Komplettera så är det med ytterligare ett drygt decenniums erfarenhet och kompetensutveckling i bagaget. Grundidén är densamma: Komplettera ska vara pusselbiten som gör helheten. 

Anlita mig gärna för fristående uppdrag eller för projekt, exempelvis när företaget tillfälligt behöver en marknadsresurs, eller när en extra resurs behövs under en viss period - eller varför inte anlita Komplettera som en pusselbit på regelbunden frilansbasis? 

Välkommen med er förfrågan!

Varma hälsningar, 

Anna Cinthio, Komplettera

© 2019 Komplettera Anna Cinthio. Proudly created with Wix.com

Post

Komplettera Anna Cinthio

Värred Övregården 156 B

438 97 Rävlanda

Telefon

0704-82 10 85

E-post

anna(at)komplettera.com

  • Linkedin Social Ikon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now