Tjänster 

Vad behöver du och ditt företag hjälp med idag - och i morgon? Här följer ett par exempel på vad Komplettera kan bistå med. Om du inte hittar beskrivningen av precis det du funderar på - kontakta mig gärna ändå. Sannolikheten är stor att jag har även denna pusselbit i lådan.

Kommunikation är A och O i allt vi gör. Ibland är det svårt att hinna lyfta blicken och formulera de budskap man vill dela med kunder, samarbetspartners eller anställda. 

Komplettera kan hjälpa er med sälj- och marknadskommunikation, både strategiskt och operativt, internt såväl som externt. 

Utbildning kan vara så mycket. Men i grunden är det kommunikation, förpackad på ett pedagogiskt sätt. Komplettera kan hjälpa er att ta fram utbildningsmaterial för exempelvis produkter och tjänster, att planera, arrangera och genomföra utbildningar för externa eller interna deltagare. Med mångårig erfarenhet av utbildningskoncept inom flertalet branscher så har jag också ett brett nätverk av samarbetspartners, för att skräddarsy just det paket som passar ert företag. 

Ni vet förmodligen precis vad ni vill kommunicera. Men ibland fattas tiden att genomföra och man har kanske inte kompetens i copywriting och språk internt. Jag hjälper er att ta steget mellan idé och resultat, genom välskrivna texter (sälj-, marknad-, produkt-, utbildning-) samt att översätta redan framtagna budskap från engelska till svenska.

Jag kan även bistå med allmän språkgranskning, redigering och layout. 

För dig som behöver en marknadresurs på företaget då och då. Det går lika bra att anlita mig som frilans på projektbasis vid arbetstoppar (kanske inför en mässa eller ett event?) som att hyra in mig på återkommande basis, som en kontinuerlig pusselbit i organisationen. 

Är det något ni behöver hjälp med som inte nämns just här - fråga mig gärna! Med över tjugo års erfarenhet som pusselbit på sälj- och marknadsavdelningar så har jag flera välstämda strängar på min lyra.

© 2019 Komplettera Anna Cinthio. Proudly created with Wix.com

Post

Komplettera Anna Cinthio

Värred Övregården 156 B

438 97 Rävlanda

Telefon

0704-82 10 85

E-post

anna(at)komplettera.com

  • Linkedin Social Ikon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now