top of page

Tjänster 

Rätt kommunikation med din målgrupp är avgörande för framgång och resultat. 

Vad behöver du och ditt företag hjälp med idag - och i morgon? 

Copy, kommunikation, texter

Ni vet förmodligen precis vad ni vill kommunicera. Men ibland fattas tiden att genomföra och man har kanske inte kompetens i copywriting och språk internt. Komplettera hjälper er att ta steget mellan idé och resultat, genom välskrivna texter (sälj-, marknad-, produkt-, utbildning-) samt att översätta redan framtagna budskap från engelska till svenska. Vi erbjuder även språkgranskning, redigering och layout. 

Projektledning marknad & kommunikation

Kompetent och strukturerad projektledning ökar effektiviteten. Med helhetsgrepp, organisation och rätt perspektiv sparar man pengar och blir mer träffsäker. När ni har behov av tillfällig eller regelbunden projektledning inom sälj, marknad eller event så kan Komplettera vara pusselbiten ni söker. Med över tjugo års erfarenhet som projektledare och koordinator så finns det både kompetens och idéer för att greppa, driva och genomföra projekt på bästa sätt. 

Språkbyte av copy & översättningar

När ni behöver översätta era budskap från engelska till svenska så ger Komplettera mer. Det handlar om kunskap om uppdragsgivarnas verksamhet, målgrupp och produkter. Kompletteras värdeerbjudande är att era engelska originaltexter blir minst lika träffsäkra och relevanta på svenska. Det innebär att varje ord, mening och stycke bearbetas copymässigt för att träffa rätt hos den aktuella målgruppen.

Vi kallar det för Språkbyte

Interim kommunikationsresurs

För dig som behöver en marknads- och/eller kommunikationsresurs på företaget då och då - eller kontinuerligt. Anlita Komplettera på projektbasis eller som en kontinuerlig, interim pusselbit i organisationen. 

Är det något ni behöver hjälp med som inte nämns just här - fråga oss gärna! Med över tjugo års erfarenhet av kommunikation så har Komplettera många välstämda strängar på sin lyra.

bottom of page