Tjänster 

Vad behöver du och ditt företag hjälp med idag - och i morgon? Här följer ett par exempel på vad Komplettera kan bistå med. Om du inte hittar beskrivningen av precis det du funderar på - kontakta mig gärna ändå. Sannolikheten är stor att jag har även denna pusselbit i lådan.

När ni behöver översätta era budskap från engelska till svenska så ger Komplettera mer. Det handlar om kunskap om uppdragsgivarnas verksamhet, målgrupp och produkter. Kompletteras värdeerbjudande är att era engelska originaltexter ska bli minst lika träffsäkra och relevanta på svenska. Det innebär att varje ord, mening och stycke bearbetas copymässigt för att träffa rätt hos den aktuella målgruppen. Jag kallar det för Språkbyte

Kompetent och strukturerad projektledning ökar effektiviteten. Med helhetsgrepp, organisation och rätt perspektiv sparar man pengar och blir mer träffsäker. När ni har behov av tillfällig eller regelbunden projektledning inom sälj, marknad eller event så kan Komplettera vara pusselbiten ni söker. Med över tjugo års erfarenhet som projektledare och koordinator så finns det både kompetens och idéer för att greppa, driva och genomföra projekt på bästa sätt. 

Ni vet förmodligen precis vad ni vill kommunicera. Men ibland fattas tiden att genomföra och man har kanske inte kompetens i copywriting och språk internt. Jag hjälper er att ta steget mellan idé och resultat, genom välskrivna texter (sälj-, marknad-, produkt-, utbildning-) samt att översätta redan framtagna budskap från engelska till svenska.

Jag kan även bistå med allmän språkgranskning, redigering och layout. 

För dem som behöver en marknadresurs på företaget då och då. Det går lika bra att anlita mig som frilans på projektbasis vid arbetstoppar (kanske inför en mässa eller ett event?) som att hyra in mig på återkommande basis, som en kontinuerlig pusselbit i organisationen. 

Är det något ni behöver hjälp med som inte nämns just här - fråga mig gärna! Med över tjugo års erfarenhet som pusselbit på sälj- och marknadsavdelningar så har jag flera välstämda strängar på min lyra.

Post

Komplettera Anna Cinthio

Värred Heden 503

438 97 Rävlanda

Telefon

0704-82 10 85

E-post

anna(at)komplettera.com

  • Facebook Social Ikon
  • Linkedin Social Ikon

© 2019 Komplettera Anna Cinthio. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now